Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Близько 19 львівських «беркутівців» брали активну участь в побитті майданівців

Близько 19 львівських «беркутівців» брали активну участь в побитті майданівців. Про це в коментарі Гал-інфо розповів співробітник міліції, яких забажав залишитися не названим.

«Є така інформація, що близько 19 львівських «беркутівців» брали активну участь у побоїщах в Києві. Також у цей час на лікуванні є близько 12 «беркутівців», які отримали характерні травми різного ступеня важкості під час подій у Києві. Наприклад є працівники з вогнепальними пораненнями коліна, кисті руки, живота. Є й поранення, спричинене гранатою, що розірвалася біля ніг «беркутівця». Ще в одного порізане обличчя від розбитого забрала, є травми від каменів, є контузії», - сказав співрозмовник.

Нагадаємо, що в коментарі Гал-інфо в.о. начальника УГБ ГУМВС України у Львівській області, полковник Андрій Гребенюк зазначив, що дійсно працівники БМОП «Беркут» перебувають з пораненнями у лікарні.

Як зазначив співрозмовник, «беркутівців» викликають у прокуратуру, і вони дають свідчення.

«Список людей, які хочуть говорити, є досить великим. Доказова база буде велика і злочинці понесуть відповідальність», - повідомив співробітник міліції.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ