Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Богданові Дацку неодноразово погрожували і один раз вже вчиняли замах на його життя

Богданові Дацку неодноразово погрожували і один раз вже вчиняли замах на його життя — повідомило «Гал-info» поінформоване джерело в правоохоронних органах. За словами джерела, зараз слідчо-оперативна група саме закінчує огляд місця події і узагальнює можливі версії щодо причин вбивства.

Правоохоронці опрацьовують дві основні версії вбивства: комерційна діяльність та помста. Власне остання версія є найімовірнішою. Богдан Дацко вже досить давно мав якийсь конфлікт, через який йому неодноразово погрожували і навіть вже одного разу вчиняли замах на його життя. „Гал-info” наразі невідомо, що саме це за конфлікт, вдалося лише з’ясувати, що він пов’язаний із якоюсь будівлею.
Нагадаємо, що на початку 2006 року  ТзОВ „Галімпекс-Склодзеркальний завод” мав конфлікт із будівельною компанією „Консоль” (Сімферополь), яка будувала 9-поверховий елітний будинок на вул. Балабана, 12, в санітарно-технічній зоні Склодзеркального заводу. Як тоді заявляв Богдан Дацко, прокурор Львова опротестував ухвалу міської ради, на підставі якої „Консоль” вів будівництво. Доходило навіть до сутичок. Так, 23 лютого 2006 року 150 працівників заводу заблокували рух будівельної техніки вулицею Балабана у відповідь на перекриття вулиці будівельниками „Консолю” 20 лютого.
Щоправда, як стверджує поінформоване джерело, це не єдиний і не найбільший конфлікт ТОВ „Галімпекс-Склодзеркальний завод”, і не він став причиною вбивства Богдана Дацка.
 Нагадаємо, сьогодні, 14 листопада, близько 8.00 на прохідній ТзОВ „Галімпекс-Склодзеркальний завод”, що на вулиці Балабана, 15, застрелили директора цього заводу Богдана Дацка.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ