Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Боротьба із Табачником та іншими міністрами має стати основою діяльності опозиції, – Кириленко

Всі претензії, які є до чинних міністрів, потрібно покласти в основу діяльності опозиції. Про це сьогодні, 17 березня, під час брифінгу у Львові заявив народний депутат України, голова партії «За Україну» В’ячеслав Кириленко.

 

За його словами, опозиція має бути одна, але це не означає, що це має бути кимось монополізована опозиція. Це означає, що всі люди у парламенті і поза ним мають діяти спільно. Зараз проти Табачника, завтра, можливо, з питання якогось іншого міністра, і зрештою з питання зміни влади, виведення України на демократичний напрямок розвитку.

 

«Я закликаю всі патріотичні сили стати єдиним фронтом у боротьбі проти антиукраїнського міністра Дмитра Табачника. Залишити на посаді міністра освіти і науки українофоба Дмитра Табачника означає поставити під сумнів усі наші здобутки за роки незалежності. Потрібні не тільки рішення обласних рад, але й дії громадянського суспільства», – наголосив Кириленко.

 

Разом з тим, нардеп вважає неефективним судовий шлях боротьби з Дмитром Табачником. «Наші колеги багато подавали до суду. Суди можуть розглядати ці заяви десятиліттями. Це ж не означає, що протягом десятиліть такий міністр повинен нищити все українське», – зазначив лідер партії «За Україну».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ