Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Борис Тарасюк зустрівся з особовим складом українського національного контингенту Українсько-Польського батальйону в Косово

Міністр закордонних справ України Борис Тарасюк у рамках візиту до Сербії і Чорногорії зустрівся з особовим складом Українського національного контингенту Українсько-Польського батальйону в Косово та Миротворчого контингенту Міністерства внутрішніх справ України у складі Місії ООН в Косово. Про це повідомив речник МЗС України В. Філіпчук.
Під час свого виступу Борис Тарасюк подякував українським миротворцям за сумлінну службу та відзначив важливість їхньої місії для забезпечення миру і стабільності в Косово.  „Своєю самовідданою службою у складі KFOR та поліцейських сил ООН ви відстоюєте загальнолюдські цінності, служите утвердженню ідеалів демократії добра та гуманізму”, - зазначив міністр закордонних справ України.
За рішенням керівництва МЗС України Б.Тарасюк вручив Почесні Грамоти Міністерства закордонних справ України майору Кириленку Олександру Миколайовичу, капітану Данищуку Дмитру Дмитровичу, старшому лейтенанту Стрільцю Максиму Миколайовичу, молодшому сержанту Білокуру Валерію Олександровичу, рядовому Гасангусенову Рустаму Магометовичу, командиру Польсько-Українського батальйону підполковнику Єжи Мізгалу (Польща), командиру взводу капітану Даріушу Енджелісу (Литва), начальнику секції штабу Польсько-Українського батальйону майору Цезарю Велкановському (Польща).
Нагадаємо, що спільний українсько-польський батальйон миротворчих сил був створений у 1995 році згідно з домовленістю між міністрами оборони України та Республіки Польща на базі ЗОКу та Краківського військового округу.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ