Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Бойки зі всього світу з'їдуться до Турки

Міжнародна громадська організація «Світовий конгрес Бойків» інформує, що від 31 липня по 2 серпня 2020 року в Турківському та сусідніх до нього районах Львівської області відбудеться Четвертий Світовий Конгрес Бойків під гаслом «Світовий Конгрес Бойків – у розбудові Української держави».
Фото - прес-служба Львівської облради

В рамках Конгресу 31 липня 2020 року об 16:00 в залі Турківської дитячої музичної школи відбудеться генеалогічна конференція на тему «Історія Українських Карпат – це велика частина історії українських-бойківських родин», а також на тему « Прізвище Бойко, як флагман в українському родоводі бойківчан та їхня роль у житті суспільства та його похідних Бойчук, Бойкевич, Бойченко та ін».

Координаційний центр з підготовки та проведення  за адресою: м.Турка, вул.Міцкевича, 27. Консультації за телефоном 0(3269)32628.

Нагадаємо, Гал-інфо спільно з Фотографіями старого Львова, Музеєм народної архітектури та побуту імені Климентія Шептицького та спільнотою "Бойківщини" презентувало фільм про традиції бойківського Різдва.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ