Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Бойовики обстріляли Харцизьк

Продовжуються безчинства та протиправні дії військовослужбовців російських окупаційних військ у відношенні до цивільного населення на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей України. Про це повідомило ГУ розвідки Міноборони на своїй сторінці у ФБ.

7 січня ц.р. військовослужбовці окремого зенітно-ракетного дивізіону (ДОНЕЦЬК) 1 АК (ДОНЕЦЬК) ЗС РФ під час святкування новорічних свят здійснили обстріл цивільних будинків у місті Харцизьк. Командування 1 АК вживає заходів щодо приховування факту обстрілу та кількості жертв серед місцевого населення.
У зв'язку із незадовільними умовами матеріального та продовольчого забезпечення несення чергування на передових позиціях 11 окремого мотострілецькому полку (МАКІЇВКА) 1 АК (ДОЕЦЬК) ЗС РФ морально-психологічний стан військовослужбовців залишається на низькому рівні. Відмічаються випадки відкритої непокори та невдоволення умовами служби.

У частинах та підрозділах 2 АК (ЛУГАНСЬК) ЗС РФ відмічається відсутність взаємодії між підрозділами. 7 січня ц.р. військовослужбовці 7 окремої мотострілецької бригади (БРЯНКА) 2 АК (ЛУГАНСЬК) ЗС РФ під час висування на бойові позиції потрапили на мінне поле, що напередодні було встановлено саперами цієї ж бригади.

З метою поповнення некомплекту в частинах та підрозділах 7 окремої мотострілецької бригади (БРЯНКА) 2 АК ЗС РФ, які зазнали значних втрат під час боїв в районі “Світлодарського виступу”, здійснюються активні заходи щодо набору кандидатів на військову службу. Бажаючі вступити до лав бригади погоджуються проходити службу виключно в підрозділах забезпечення та категорично проти призначення до складу бойових підрозділів. Таким чином, основним джерелом комплектування особовим складом бойових підрозділів залишаються вербувальні центри на території РФ, зокрема у містах Курськ, Ростов-на-Дону, Новочеркаськ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ