Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

БПП пропонує "штатному спікеру Кремля" Шуфричу переїхати до Ростова

Фракція партії "Блок Петра Порошенка" закликала Верховну Раду та правоохоронні органи дати оцінку діям народного депутата Нестора Шуфрича, який заявив на російському телеканалі, що в бомбардуваннях Авдіївки "Градами" та важкою артилерією винна українська влада. Про це йдеться у заяві парламентської фракції БПП.

"В той час, коли Російська Федерація після анексії Криму щодня на сході нашої держави вбиває українців, довела до гуманітарної загрози життя мирної Авдіївки, соратник Віктора Януковича Нестор Шуфрич на російському телеканалі безсоромно стверджує, що бомбардування РСЗВ "Град" та важкою артилерією Авдіївки – це провина української влади", - йдеться у заяві.

У БПП також зазначають, що ні в кого у світі, "крім Кремля та Шуфрича&Co", немає сумнівів у тому, що саме Російська Федерація призвела до гуманітарної катастрофи в українському місті. "Саме російські снаряди вбивають мирних громадян України, знищують інфраструктуру, руйнують наш металургійний потенціал", - заявили у БПП.

Як наголошується у заяві, поплічники Януковича, так звані політичні діячі, сьогодні фактично стали рупорами російської пропагандистської машини не лише в Україні, а й поза її межами.

"Фракція партії "Блок Петра Порошенка" пропонує штатним "спікерам" Кремля у парламенті скласти мандат народного депутата України і переїхати на постійне місце проживання, наприклад, до Ростова. Ми також закликаємо Верховну Раду та правоохоронні органи дати відповідну оцінку діям народного депутата України Нестора Шуфрича", - наголосили у БПП.

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ