Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

„Брати Гадюкіни” виступатимуть сьогодні на великому галицькому віче

Сьогодні, 23 березня, у Львові у Парку культури імені Богдана Хмельницького відбудеться велике галицьке віче за участю відомої української рок-групи „Брати Гадюкіни”. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив голова ЛМО партії „Віче” Андрій Токарський.
Як зазначив Андрій Токарський, на віче запрошені усі кандидати на посаду міського голови Львова, щоб „ще раз зустрітись віч-на-віч з виборцями, коротко розповісти про свої наміри та разом відпочити з легендою українського рок-н-ролу”.
 Як розповів один з учасників гурту Ігор Мельничук, „Брати Гадюкіни” не заангажовані, а їхня співпрацю з „Віче” не слід сприймати, як заангажованість. „20 січня ми давали концерт у Києві та планували заїхати до Львова, щоб побачити усмішки львів’ян”, – розповів учасник рок-групи Павло Крахмальов. „Але тепер ми маємо можливість виступити у Львові завдяки партії „Віче”. Це неконфліктна партія, це люди, які роблять  свою справу.”
 Також учасники рок-гурту розповіли, що вони ніколи не роз’єднувалися, а просто перестали грати, оскільки не було умов для спільної діяльності, такими умовами, за їх словами, є збіг обставин.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ