Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Бронежилети та продуктові набори: Львівщина передала гуманітарну допомогу для Поліції Харківщини

Львівщина передала гуманітарну допомогу для Поліції Харківської області. Йдеться про бронежилети та продуктові набори, повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький. інформує пресслужба Львівської ОВА.

Допомогу передали завдяки спільним зусиллям Львівської обласної військової адміністрації, Міжнародного штабу допомоги українцям (МШДУ), Нацполіції України та Львівського оборонного кластера.

Крім цього, наборами із продуктами забезпечили дитячу лікарню. На території медзакладу разом з головним лікарем та Спільнотою небайдужих «Дія»  висадили фруктові дерева.

«У майбутньому ці дерева нагадуватимуть про нашу єдність в тяжкі часи воєнного стану. А зараз стають символом оновленої, квітучої України, яка неодмінно переможе!», - зауважив очільник ЛОВА.

До слова, це не перший транш гуманітарної допомоги. Нещодавно військову амуніцію, тактичне спорядження  передали для Луганської ОВА та Нацполіції Луганської області. Водночас аптечки натівського зразка, теплові зори відправили на потреби для 24 ОМБр імені короля Данила. Деталі тут.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ