Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Будівництво підземного паркінгу у Львові: оголосили тендер на залучення радників

Як зазначають в управлінні інвестицій та проектів, сьогодні, 23 квітня, у системі Prozorro оголосили тендер, аби залучити юридичного та технічного радників для підготовки підлотного проекту державно-приватного партнерства «Будівництво підземного багаторівневого майданчика для паркування на пл. Є. Петрушевича" у м. Львові".
Фото Олена Ляхович, Гал-інфо

ʺМи раді повідомити про запуск важливого етапу на шляху до реалізації пілотного проекту державно-приватного партнерства (ДПП) у Львові – будівництва підземного паркінгу на пл. Є. Петрушевича – закупівлю послуг технічного та юридичного радників. Радники – це важливі експерти, які допомагатимуть у підготовці проекту ДПП, зокрема розробці техніко-економічного обґрунтування проекту, підготовці конкурсної документації, умов проекту та проведенні самого конкурсу ДПП. Разом з державною Агенцією з питань підтримки державно-приватного партнерства розроблено тендерну документацію та оголошено закупівлю в електронній системі Prozorroʺ, - розповів начальник управління інвестицій та проектів ЛМР Роман Старецький.

Нагадаємо, що для впорядкування наземного паркування та створення нових паркомісць у центральній частині міста Львівська міська рада здійснює підготовку інвестиційних проектів з будівництва підземних майданчиків для паркування. Одним з таких інвестиційних проектів є пілотний проект з будівництва підземного багаторівневого майданчика для паркування на пл. Є. Петрушевича, що здійснюватиметься на умовах ДПП.

Львів став першим містом в Україні, що затвердило перелік проектів, які можуть розглядатись для реалізації на умовах державно-приватного партнерства. Відтак мерія підписала меморандум про співпрацю з Агенцією з питань підтримки державно-приватного партнерства, аби об'єднати зусилля для реалізації проектів у галузі містобудування, транспортної, соціальної, культурної, спортивної та іншої інфраструктури.

6 листопада 2021, на засіданні виконавчого комітету прийняли рішення щодо ініціації проекту державно-приватного партнерства ʺБудівництво підземного багаторівневого майданчика для паркування на пл. Є. Петрушевича у м. Львовіʺ.

Переглянути тендерні закупівлі можна за посиланням:

- Послуги юридичного радника для підготовки проекту державно-приватного партнерства ʺБудівництво підземного багаторівневого майданчика для паркування на пл. Є. Петрушевичаʺ у м. Львовіʺ – https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2021-04-23-000172-b . Прийом пропозицій триває до 11.05.2021.

- Послуги технічного радника для підготовки проекту державно-приватного партнерства ʺБудівництво підземного багаторівневого майданчика для паркування на пл. Є. Петрушевичаʺ у м. Львовіʺ – https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2021-04-23-000377-b . Прийом пропозицій триває до 12.05.2021.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ