Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Букмекери приймають ставки на перемогу Януковича з коефіцієнтами 1,25-1,45, на перемогу Тимошенко - 2,5-3,55

Букмекери станом на ранок п'ятниці, 5 лютого, оцінюють шанси на перемогу кандидата в президенти, лідера Партії регіонів Віктор Януковича на виборах глави держави значно вище, ніж його опонентки кандидата в президенти, прем'єр-міністра Юлії Тимошенко і приймають ставки на перемогу Януковича з коефіцієнтами 1,25-1,45, на перемогу Тимошенко - 2,5-3,55. Про це свідчать лінії букмекерів "Лінія ставок", BetCity, "Команда", bwin.

Зокрема, російська букмекерська компанія "Лінія ставок" приймає ставки на перемогу Януковича з коефіцієнтом 1,3, на перемогу Тимошенко - 3,2.

Російська букмекерська компанія BetCity ще вище оцінює шанси Януковича на перемогу і приймає ставки на нього з коефіцієнтом 1,25, на Тимошенко - 3,55.

Трохи вище, ніж вищезгадані компанії, оцінює шанси на перемогу Тимошенко українська букмекерська контора "Команда" - вона приймає ставки на перемогу Януковича з коефіцієнтом 1,45, на перемогу Тимошенко - 2,5.

Міжнародна букмекерська компанія bwin оцінює шанси Януковича і Тимошенко на перемогу на виборах президента України також, як і "Лінія ставок": на лідера ПР вона приймає ставки з коефіцієнтом 1,3, на прем'єра - 3,2.

Крім того, bwin приймає ставки на явку виборців у другому турі виборів президента: на те, що проголосувати на дільниці прийде більше як 66,5% українців, ставки приймаються з коефіцієнтом 1,5, менше 66,5% - 2,4.

bwin також приймає ставки на те, хто з кандидатів набере більше голосів у другому турі з форами.

Зокрема, на Януковича з форою 5% приймаються ставки з коефіцієнтом 1,85, на Тимошенко з форою 5% - також 1,85.

Нагадаємо, що другий тур виборів президента призначений на 7 лютого.

У червні 2009 року в Україні набув чинності закон про заборону грального бізнесу (в тому числі і букмекерського), передають Подробности.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ