Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Буняк свідчитиме „по букві закону”

„Усі тарифи на сьогодні є нечинними”, – заявив сьогодні, 11 грудня, перед початком судового засідання Львівського апеляційного господарського суду екс-міський голова Львова Любомир Буняк.

„Зміна тарифів в будь-яку сторону – зниження чи підвищення – це нормальна справа. Це відбувається у зв’язку зі зростанням цін на енергоносії. Тарифи можуть змінюватися, але це потрібно робити відповідно до закону і обґрунтовувати їх, - сказав Любомир Буняк. – А те, що трапилось у Львові, є незаконним: по-перше, припинення моїх повноважень; по-друге, тарифи прийняті нелегітимним виконкомом, –  звідси випливає, що тарифи є нечинними. Легітимність їх може визначити тільки суд. Сьогодні я викликаний до суду як свідок по цій справі і буду давати свідчення, які відповідають дійсності і є об’єктивними. Я не стою на жодній стороні – ні позивача, ні відповідача, я говорю по букві закону”.
Нагадаємо, Львівська міська спілка захисту прав громадян подала скаргу в суд з вимогою скасування рішення виконкому Львівської міської ради про підвищення тарифів на житло і воду, і Любомир Буняк, як і обіцяв, свідчитиме щодо скасування тарифів на послуги з водопостачання, а також тарифів на утримання будинків та прибудинкових територій

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ