Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Буревій на Львівщині обійшовся без надзвичайних ситуацій та жертв - Гребенюк

„В результаті проходження буревію в суботу та неділю у Львові надзвичайних ситуацій не виникало, жертв немає”, - розповів про наслідки буревію начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР Петро Гребенюк. Про це сьогодні, третього лютого, „Гал-info” повідомили у прес-службі ЛМР.
За його словами були окремі пошкодження дахового покриття деяких будинків та магістральних мереж зовнішнього освітлення. Також були падіння дерев і пошкодження біг-борду на проспекті Червоної Калини. Аварійні бригади комунальних служб працювали в суботу і впродовж неділі. На сьогодні майже всі пошкодження усунені.
Стосовно пошкодженого вітром будинку в Шевченківському районі Львова, то цей будинок-особняк з 2004 року визнаний аварійним. Мешканці з нього відселені, окрім двох сімей. На сьогодні директору департаменту житлового господарства за дорученням міського голови Львова має вирішити питання про відселення тих двох сімей.
На думку пана Гребенюка є недоцільно відновлювати будинок, тому що він в аварійному стані. Але це має вирішити проектна організація, яка має подати свій висновок і пропозиції щодо подальшого використання будинку.
 
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ