Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Бюджет Мостиського району 2008 року виконано на 106,2%

Бюджет Мостиського району за минулий рік було виконано на 106,2%. Про це «Гал-info» повідомили у Мостиській райдержадміністрації.
Зокрема, на сьогодні районний бюджет не має заборгованості з виплати заробітної плати.
Водночас, минулого року було проведено чотири земельні аукціони (загалом у бюджет надійшло 3,2 млн.грн.). Крім того, в порівнянні з 2007 роком зросли обсяги промислового виробництва на 10,9%.
Як було констатовано на колегії Мостиської РДА, поки-що в районі відсутні потужні промислові підприємства при наявності інвестиційно привабливих земельних ділянок, придатних для промислової діяльності. Також не в повній мірі використовуються зручне географічне розташування району, мережа автодоріг, залізниця, хоча в районі складаються сприятливі умови для розвитку логістики
Водночас, у проекті районного бюджету на 2009 рік, в частині соціального захисту громадян, передбачені кошти на компенсаційні виплати за пільговий проїзд ветеранів ОУН-УПА, політв’язнів та репресованих, проведення доплат на догляд інвалідів І-ї групи та грошової компенсації оплати телефонних послуг інвалідам І групи, надання пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого палива і скрапленого газу категоріям громадян, які мають право на такі пільги.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ