Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

БЮТ мав домовленості з Януковичем – Андрій Шкіль

Народний депутат Андрій Шкіль підтвердив слова Олександра Мороза про те, що голосуванню БЮТ у п’ятницю передували політичні домовленості. Про це він повідомив під час прес-конференції.
«Ви ж розумієте, що голосування за будь-який закон у парламенті без попередніх домовленостей неможливе. Україні був потрібний закон про опозицію і тому для його прийняття необхідно було провести консультації у Верховній Раді з фракціями інших партій», – сказав Андрій Шкіль.
За його словами, подолання вето Президента у п’ятницю в парламенті не було останнім. Мовляв, БЮТ виступає проти того, щоби заручниками протистояння між гілками влади – Президентом і Кабінетом Міністрів – ставала законодавча гілка влади. Шкіль також сказав, що вважає Закон «Про Кабінет Міністрів» таким, що не суперечить Конституції України і не є передумовою для узурпації влади в країні.
«Ми знаємо ім’я, розмір одягу і розмір взуття особи, яка зробила подання кандидатури Віктора Януковича на посаду прем’єр-міністра України», – додав Шкіль. За його словами, «Наша Україна», яка голосувала за зміни до Конституції, повинна навчитись жити згідно з цими змінами.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ