Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

БЮТ не буде голосувати за бюджет-2007 – Степан Курпіль

«Фракція БЮТ поки що не буде голосувати за бюджет-2007, за подолання президентського вето», – про це в коментарі «Гал-info» повідомив народний депутат Степан Курпіль.
«Наша фракція дотримується висловленої раніше позиції не підтримувати цей антисоціальний бюджет. Станом на сьогодні ми не будемо долати президентське вето, хіба би щось завтра змінилося. А завтра зранку перед парламентським засіданням відбудеться засідання нашої фракції, на якому ми будемо ще раз розглядати це питання», -- зазначив Степан Курпіль.
Нагадаємо, що ще тиждень тому фракція БЮТ стверджувала, що «вважає сьогоднішній бюджет антисоціальним і неприйнятним, тому вони не можуть голосувати за подолання  президентського вето, оскільки Президент є їхнім однодумцем». Про «Гал-info» тиждень тому говорив Степан Курпіль.
 Нагадаємо, Президент України Віктор Ющенко наклав вето на закон про держбюджет на 2007 рік і направив його зі своїми пропозиціями назад до парламенту. Водночас, Президент висловив побажання «ще раз зробити розрахунки розмірів прожиткового мінімуму і мінімальної заробітної плати на 2007 рік і пов'язаних з цими показниками видаткових статей держбюджету-2007, та за їх результатами внести відповідні корективи до цього закону».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ