Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

БЮТ проти скупчення вільних економічних зон в Україні, але не проти Яворівської СЕЗ, яку лобіює Ростислав Новоженець

Центр економічного аналізу Блоку Юлії Тимошенко критично охарактеризував  проект державного бюджету на 2007 рік, зокрема в контексті відновлення Вільних економічних зон. Голова фракції БЮТ в облраді Ігор Держко під час сьогоднішньої прес-конференції припустив, що уряд Януковича через відновлення вільних економічних зон має намір дозволити легальному капіталу перейти в тінь та забезпечити інвестиційний потік повз державну казну.
 Натомість, відповідаючи на запитання «Гал-info», як БЮТ ставиться до ініціатив екс-голови Яворівської РДА, члена фракції БЮТ в облраді Ростислава Новоженця щодо відновлення Яворівської СЕЗ, голова фракції БЮТ в облраді Ігор Держко висловив іншу думку: «Вільні економічні зони відновлювати все-таки потрібно, але із пропорційним врахуванням та визначенням від цього користі для області та держави».
 Ігор Держко спробував пояснити ситуацію, в якій опинився Ростислав Новоженець і зізнався, що розуміє прагнення екс-голови Яворівської РДА. «Зрозуміло, що Ростислав Новоженець прийшов керувати районом тоді, коли на Яворівщині була спеціальна економічна зона; він мав потенціал для нарощення потужностей області, тому зараз є прихильником відновлення СЕЗ «Яворів», — сказав  Держко.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ