Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

БЮТ утворить коаліцію з національно-демократичними силами або піде в опозицію – Юлія Тимошенко

БЮТ утворить коаліцію з національно-демократичними силами або піде в опозицію – заявила 24 березня під час мітингу у Львові Юлія Тимошенко. За її словами, про жодну неприродну коаліцію з Партією Регіонів мова взагалі йти не може. Як зазначила Юлія Тимошенко, вона звернулася до лідерів всіх помаранчевих сил, щоб ті дали обіцянку, що так само не підуть на блокування з Регіонами.
Лідер БЮТ в черговий раз наголосила, що вона цілком підтримує Президента і завжди готова підставити йому плече, однак одним із своїх завдань у майбутній ВРУ Тимошенко вбачає відділити Президента від його найближчих друзів, які радять Вікторові Ющенку неприпустимі речі. „На жаль, попри те, що президентські вибори вже пройшли і ми добилися торжества демократії, сьогодні перед нами знову стоїть питання або-або: або ми оберемо національно-демократичну владу, або ми дозволимо реванш старого режиму”, — зазначила Тимошенко.
Лідер БЮТ закликала виборців не розпорошувати своїх голосів і не голосувати за політичні проекти на зразок „Віче”  та „ЕКО+25%”, які створені тими ж донецькими та Пінчуком. За словами Юлії Тимошенко, вона твердо переконана у тому, що БЮТ зможе „урізати лапки Партії Регіонів у східних областях”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ