Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

БЮТівці глибоко обурені тим, що „Наша Україна” звинувачує їх у співпраці з регіоналами

БЮТівці глибоко обурені тим, що „Наша Україна” звинувачує їх у співпраці з регіоналами, — йдеться у заяві ЛОО ВО „Батьківщина”.
 „Певні політичні сили в Україні, особливо окремі члени НСНУ, здійняли справжній лемент щодо голосування фракції БЮТ у Верховній Раді України 12 січня цього року щодо закону про Кабінет Міністрів, розпускаючи свідому брехню про міфічну стратегічну співпрацю Блоку Юлії Тимошенко з Партією регіонів та антикризовою коаліцією та про нібито порушення фракцією БЮТ “домовлених програмних засад”, — йдеться в заяві „Батьківщини”. —  Жодних позитивних змін в Україні неможливо очікувати на тлі жорсткого протистояння між Кабінетом Міністрів та Секретаріатом Президента. Закон про Кабінет Міністрів дозволяє врешті-решт притягти уряд Віктора Януковича до відповідальності. Після набрання чинності цього закону антикризова коаліція та сформований нею уряд не зможуть приховувати свою бездіяльність та прорахунки. БЮТ ніколи не вступав у ситуативні союзи (а з Партією регіонів й поготів) заради досягнення якихось короткотермінових кон'юнктурних цілей. Наша чітка позиція стосовно стратегічних векторів розвитку держави залишається незмінною: БЮТ й далі намагатиметься скасувати політреформу, домагатиметься розпуску парламенту та дострокових виборів, аби усунути антикризову коаліцію від влади. Але на сьогодні важливим є унеможливити владні війни в державі”.
Львівська обласна партійна організація “ВО Батьківщина” підтримує рішення фракції БЮТ щодо голосувань 12 січня у парламенті: „Ми вважаємо, що позиція фракції в цих голосуваннях відповідала інтересам громадян, а не купки чиновницької раті”.
Нагадаємо, учора фракція БЮТ в парламенті голосувала за прийняття закону про імперативний мандат для місцевих депутатів, закон про опозицію та закон про Кабінет Міністрів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ