Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка

Через різке зниження закупівельних цін на молоко депутати хочуть послухати пояснення Матолича

Через різке зниження закупівельних цін на молоко від населення всіма молокопереробними підприємствами Львівської області (в середньому на 200 грн/т. або на 9%), депутати Львівської обласної ради хочуть послухати пояснення першого заступника голови Львівської ОДА Богдана Матолича. Таку пропозицію на розгляд президії облради сьогодні, 30 березня, вніс депутат Михайло Блавацький.

За його словами, можна було б послухати цю інформацію від заступника голови Львівської ОДА Стефанишина, однак зараз він на лікарняному.

Нагадаємо, що нещодавно організація «Молодь за зміни» поширила лист першого заступника голови Львівської ОДА Богдана Матолича до голови Львівського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України А. Басараби з приводу різкого зниження закупівельних цін на молоко від населення

Відповідно, у листі Богдан Матолич зазначає, що така інформація стала відомою за результатами моніторингу рівня закупівельних та гуртово-відпускних цін основних видів продуктів харчування у березні 2012 року.

Він просить Басарабу здійснити перевірку наявності узгоджених монопольних дій молокопереробних підприємств області та наявність факту змови щодо цінової політики на ринку заготівлі молока.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ