Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Через українсько-польський кордон хотіли нелегально перевезти автомобіль

Сьогодні, 2 лютого, у пункті пропуску «Шегині – Медика» працівники Львівської митниці спільно з працівниками СБУ та прикордонниками запобігли незаконному перетину митного кордону України транспортного засобу. Про це повідомили у прес-службі Львівської митниці.

Двоє громадян України, прямуючи з Республіки Польщі автомобілем «Фольксваген», обрали для руху смугу спрощеного митного контролю «зелений коридор». Однак автомобіль було виведено із загального потоку для заповнення митної декларації і проходження митного контролю в смугу «червоний коридор».

Не дочекавшись завершення митного оформлення громадяни самовільно виїхали із зони митного контролю. Незважаючи на розгорнуту при виїзді з пункту пропуску прикордонним нарядом захисну систему «Кактус», транспортний засіб не зупинився та з проколеними шинами в’їхав у с. Шегині. Силами правоохоронців автомобіль затримано неподалік населеного пункту.

На цей час вирішується питання про повернення транспортного засобу в пункт пропуску і документування факту порушення митних правил.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ