Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Чеське консульство поцікавилось, хто працює у Винниківській міській раді

Генеральне консульство Чеської Республіки скерувало до Винниківської міської ради запит, у якому просило надати інформацію щодо роботи у штаті Винниківського міськвиконкому громадян України Уварова С.І., Радзієвського А.О. та Горобця С.М. Причину такого зацікавлення було лаконічно викладено в запиті: „на підставі телефонної розмови від 26 травня 2006 року”. Повідомили «Гал-info» у Винниківській міській раді.
 У відповіді Чеському консульству працівники Винниківського міськвиконкому зазначили, що колишній міський голова Винник Сергій Уваров вже не працює у Винниківській міській раді, оскільки 18 травня 2006 року його було звільнено через закінчення терміну повноважень. Щодо Радзієвського та Горобця, то вони ніколи не працювали ані у Винниківському міськвиконкомі, ані в міській раді. Тож не зрозуміло, хто повідомив консульству таку неправдиву інформацію.
За словами працівників Винниківського міськвиконкому, Сергій Уваров, ще будучи міським головою, подавав листа з проханням відкрити візи до Чехії.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ