Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Члени Блоку Ющенка мають утворити єдині фракції в радах, а в перспективі стати єдиною політичною силою — Олег Мандюк

Політичні сили, які входять у Блок Ющенка, після виборів мають утворити єдині фракції у Львівській міській та обласній раді, — заявив учора, 17 січня, під час ІІ конференції ЛМО НСНУ голова міської організації партії Олег Мандюк. В перспективі ж, за його словами, цілком можливо, що взагалі буде утворено єдину політичну силу із учасників блоку.
Як зазначив Олег Мандюк, Народний Союз „Наша України” виступає за принципове оновлення депутатського складу, в той час як Народний Рух України навпаки намагається повністю зарезервувати склад своїх депутатів.
«Із 24 депутатів міської ради, які входять у фракцію НСНУ, до виборчих списків ми включили лише вісім осіб, в той час як рухівці, які отримами у прохідній частині списку 15 місць, вже турбуються тим, куди їм подіти ще шість депутатів, адже зараз їхня фракція налічує 21 особу. Тобто НРУ хоче повністю резервувати свій депутатський корпус», — зазначив Олег Мандюк.
 Щоправда, за його словами, НСНУ вимагатиме від своїх партнерів, щоб вони дуже виважено підходили до вибору кандидатів в депутати і керувалися не тим, скільки разів ті чи інші особи вже були депутатами, а насамперед звертали увагу на особисті якості та професіоналізм претендентів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ