Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Чому білети на автобус замовляють онлайн

Купити квиток на автобус онлайн – забронювати місце на транспорт найзручнішим способом. Для цього зовсім не обов’язково шукати сайти перевізників, які працюють на потрібному напрямку, адже існує спеціальна платформа – Kolobus, на якій зосереджені всі актуальні пропозиції від перевізників за конкретними напрямками. Фактично, щоб замовити білет, достатньо в пошуковій формі, що на головній сторінці, зробити кілька простих дій:

  • зазначити точки відправлення та прибуття;
  • вибрати потрібну дату;
  • відмітити бажану кількість квитків;
  • натиснути «пошук».

Можна також перейти за одним із посилань, що знизу сторінки. І в першому, і в другому випадку, система покаже, які автобуси рухаються в потрібному напрямку. Це можуть бути рейси різних перевізників. Варіюватиме не лише час відправлення та прибуття, а й станції, маршрути, тривалість перебування в дорозі та вартість квитків (деякі перевізники також надають знижки дітям і людям похилого віку). Відрізняється й рівень комфорту.

Визначившись з рейсом, натисніть «забронювати» та заповніть спеціальну форму. Доведеться внести ім’я та прізвище відправника, номер телефону; обрати місце, якщо мова не про вільну посадку, та пільгу, якщо вона передбачена. Оплатити квиток можна одразу онлайн чи безпосередньо в автобусі (готівкою). Після завершення бронювання пасажир обов’язково отримає підтвердження.

Переваги замовлення автобусних квитків онлайн

Насправді, їх безліч. Почати певно варто з того, що онлайн бронювання дозволяє вам замовити квитки у будь-який час, навіть ввечері чи вночі, коли каси автовокзалів можуть бути закриті. При цьому геолокація замовника є абсолютно неважливою. Він може бути вдома, на роботі, чи навіть на прогулянці. Головне мати з собою ноутбук, смартфон або планшет з доступом до інтернету.

Онлайн-ресурси дозволяють без проблем вибрати зручний для пасажира час та місце відправлення, оптимальний маршрут та найкращі місця із доступних. Ви порівняєте ціни та послуги різних автобусних компаній, щоб знайти найвигідніший варіант. Це гарна можливість заощадити, адже деякі перевізники мають спеціальні пропозиції, що дійсні лише у випадку бронювання онлайн. Вони часто надають знижки дітям та людям похилого віку. Розрахуватися за квиток можна найбільш зручним для себе способом: переказом з карткового рахунку (при бронюванні) чи готівкою (безпосередньо при посадці в автобус).

Весь процес замовлення квитка онлайн займе буквально кілька хвилин. Клієнт може швидко вибрати маршрут, ввести необхідну інформацію та здійснити оплату. Вам не потрібно кудись їхати та стояти в черзі до каси автовокзалу. Бронюйте, де бажаєте та, коли бажаєте – швидко й без додаткового стресу та зусиль. Після завершення процесу пасажир отримає електронний квиток, який зовсім не обов’язково роздруковувати, достатньо пред'явити його на мобільному пристрої під час посадки на автобус. Онлайн бронювання квитків на автобус дозволяє вам з легкістю та зручністю планувати та бронювати подорожі в будь-який час.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ