Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Чому все більше українців обирають авто з США?

За кілька останніх років автомобільний ринок України дещо змінився. Особливо відчутним став попит на американські автомобілі.

За статистичними даними, в Україні відсоток машин із США значно збільшився і перевищив попит на європейські, корейські та японські бренди. Чому ж нам так подобаються «американці»? Спробуємо розібратися.

Ключові причини високого попиту

Перш за все прагнення придбати автомобіль саме з США пов'язане з практичністю й доступністю такого рішення:

  1. Це досить вигідно фінансово. Купуючи транспортний засіб на аукціонах США, ви можете значно зекономити. Вартість аналогічних машин в Україні складає практично на 30%, а іноді й 50% дорожче. Особливо це стосується преміальних автівок.
  2. Система реєстрації авто в Америці прозора. Це дозволяє покупцю легко дізнатися реальну історію авто. Також в США не практикується відкрутка кілометражу. Тобто ви будете точно знати, скільки власників мала машина, скільки ТО пройшла, у яких ДТП побувала, а також кількість реально подоланих кілометрів.
  3. Більшість машин, що виставляються на аукціонах, мають набагато кращий стан, ніж ці самі авто в Україні. Вони їздять по якісних дорогах, за ними ретельно доглядають. Крім того, аукціони досить суворо контролюють якість усіх автівок, що до них потрапляють.

Отже, ви бачите самі, що вибрати якісну машину з США досить просто. Але, щоб не натрапити на недобросовісних продавців, краще звертатись до перевірених дилерів (наприклад, https://www.grandcar.in.ua/).

Як стати власником американського авто?

Якщо ви чітко вирішили, що хочете купувати транспортний засіб на американських аукціонах, вам варто звернутись у компанію Grand Car у Вінниці. Вона з 2017 року займається викупом та доставкою автомобілів з США в Україну під ключ.

На сайті ви знайдете каталоги авто, кожне з яких може стати вашим. Однак ціни там вказані аукціонні, а це не остаточна вартість автівки. Щоб дізнатись вартість розмитнення з урахуванням усіх зборів та податків, варто скористатися калькулятором розмитнення із США. Він розміщений на сайті та працювати з ним нескладно.

Достатньо ввести лише тип двигуна, аукціон, де будуть торги, вартість авто в доларах, рік випуску та об’єм мотора. Далі перед вами з'являться можливі варіанти й ви зможете обрати транспортний засіб залежно від вашого бюджету та вподобань.

У Вінниці можна звернутись в офіс компанії, де працівники допоможуть вибрати авто та одразу прорахувати ціну, яка вже не зміниться після підписання договору. Тому стати власником «американця» цілком можливо, ще й можна непогано зекономити, якщо відповідально підійти до цього питання.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ