Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Чому Юрію Ломазі заважають представники ЗМІ?

Сьогодні депутат Львівської міської ради від "Європейської солідарності" Юрій Ломага заявив, що йому заважають представники ЗМІ, які перебувають в сесійній залі.
Юрій Ломага

"Ми ж просили забрати пресу ззаду. Це незручно, як мінімум. Ви ігноруєте. Заберіть пресу. Для того існує преса наверху. Вони нам заважають", - заявив Юрій Ломага у зверненні до міського голови Львова, вказавши на балкон Львівської міської ради.

"Це наша протокольна зйомка міської ради. Вони ваші СМС не читають" - парирував Андрій Садовий.

Нагадаємо, у зв'язку з карантинними обмеженнями колегія Львівської міської ради прийняла рішення про обмеження кількості присутніх на подальших засіданнях сесії. У великій сесійній залі можуть бути присутніми депутати, заступники міського голови та керівники структурних підрозділів, які є доповідачами проєктів ухвал, а також працівники, які забезпечують організаційну роботу сесії. Представники громадськості, які записались на виступи, можуть висловити свою позицію через zoom-включення.

Представників ЗМІ просять використовувати для роботи онлайн-трансляцію. У межах сесійної зали вони зможуть працювати лише на балконі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ