Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Чутки про звільнення Хилюка є перебільшенням – Микола Князевич

Віталій Хилюк у відрядженні, і чутки про його звільнення є перебільшенням. Про це сьогодні під час прес-конференції по підсумках 10 місяців роботи ДПА у Львівській області заявив заступник голови ДПА у Львівській області Микола Князевич.
„Чутки про його звільнення є перебільшенням. Немає жодних підстав щодо відставки голови ДПА області та його команди. Ми отримали завдання від Мінфіну та уряду і виконуємо його”, - сказав Князевич.

Зокрема, за словами Князевича, Мінфін поставив завдання надолужити відставання по збору податків до кінця року. Крім того, зараз ведеться активна робота над залученням платників податків до сплати податків. „Крім того, ми зараз працюємо над скороченням податкового боргу, зокрема, у вугільній промисловості. Якщо говорити про нововведення, то проект бюджету-2007 передбачає введення системи електронної звітності. Навесні 2006 року ми проводили експеримент з впровадження електронної звітності з КПЛ, і вже є певні напрацювання. Ми готові до впровадження всієї системи”, - зазначив Микола Князевич.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ