Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Чи зможе будь-який бажаючий відпочити на курорті Буковель і скільки коштуватиме таке задоволення?

Ні для кого не секрет, що не кожен може дозволити собі відпочинок у Буковелі.

Через те, що курорт постійно розвивається і зростає, підвищуються і ціни на відпочинок, а відпочивати там можна як взимку, так і влітку. Складно сказати, коли вигідніше відпочивати, бо ці два види відпочинку не схожі один на одного. Взимку потрібно буде розщедритися на готель (бажано поруч із лижними трасами), абонементи на підйомники, обіди в колибах та поїздки на снігоходах. Різноманітність розваг вражає, але треба розраховувати на те, що грошей на це потрібно чимало. 

Влітку ж пропонується покататися на екскурсійному витягу, який працює цілий рік, піти в піші походи з гідом, покататися на квадроциклах. Можна навіть позасмагати на шезлонгах та поплавати в озері, що знаходиться на території курорту. Ну і про проживання в готелі не забуваємо. Набагато простіше до цього ставляться іноземні туристи, бо якщо перевести наші ціни в євро — для них це цілком прийнятна вартість послуг, які пропонуються. Якщо підрахувати загальну вартість проживання, харчування, прокату спорядження, абонементів на підйомники та послуг інструктора – отримуємо вартість відпочинку, який не всім по кишені. 

Але водночас ціни цілком виправдані, тому що курорт пропонує найкращі умови та послуги для своїх гостей. У розпал сезону ціна на житло злітає, але це звичайна практика і для європейських курортів. Буковель функціонує виключно для туристів, тому інфраструктура постійно розвивається, щоб залучати все більше гостей, які будуть задоволені відпочинком у Карпатах.

Підйомники доставлять вас на вершини кількох гір, де можна не лише розпочати свій спуск на лижах чи сноуборді, а також смачно пообідати, випити гарячий чай чи алкогольний глінтвейн та продовжити свій активний відпочинок. Біля підніжжя гори пропонується випити той самий глінтвейн, але за меншу вартість, про що нам повідомляє путівник «Turtella» у статті Скільки коштуватиме відпочинок у Буковелі? . Як варіант, можна брати із собою заздалегідь приготовлений чай або каву в термосі, що значно врятує ваш щоденний бюджет. Зазвичай такі дрібниці становлять більшу частину витрат, яких можна уникнути, якщо заздалегідь про це подбати. Туристам пропонується розташуватися в готелях, які знаходяться близько до витягів, що спрощує пересування по курорту з купою спорядження в руках та на тілі.

Один з готелів, який має прекрасне розташування та пропонує своїм гостям великий набір послуг, називається Ribas Karpaty. Він розміщує туристів у комфортних апартаментах із видом на гори. Вартість проживання в цьому готелі досить висока, але вона абсолютно виправдана, тому що рівень сервісу і комфортабельності номерів на найвищому рівні. Проживши одного разу в готелі високого класу - в майбутньому ви не захочете погоджуватися на гірші варіанти. Адже більшість вражень від відпочинку становить саме місце проживання. Для допомоги при виборі відповідного готелю зверніться до сайту, де зібрані відгуки від туристів, які відпочивали в тому чи іншому готелі і можуть все про нього розповісти: 0 негативних відгуків про Ribas Karpaty Hotel за жовтень 2021 року.

Номери готелю Рібас обладнані клімат-контролем приміщення, телевізором, доступом до Wi-Fi, міні-холодильником, сейфом, власною ванною кімнатою та пропонується обслуговування номерів. Також у вартість проживання входить сніданок, що допоможе заощадити щоденне харчування в інших ресторанах курорту. Оскільки готель знаходиться на гірськолижному курорті, гостям надається користування лижною кімнатою для зберігання спорядження, а також особиста шафка, яка закривається на замок. На території готелю Ribas знаходиться спа-центр, відвідування якого доступне безкоштовно для мешканців. Це також гарна пропозиція для тих, хто любить спа та хоче заощадити на його відвідуванні. Поєднати приємне з корисним завжди гарна ідея.

Є цікава думка про те, що необов'язково мешкати на самому курорті Буковель, бо поблизу знаходиться кілька затишних селищ, де також здаються номери в готелях і навіть цілі будинки. Для тих туристів, які приїжджають не лише заради гірськолижного спорту, а також заради гарних видів, походів у гори та екскурсій визначними пам'ятками – це класний бюджетний варіант. До того ж, у таких місцях панує своя особлива атмосфера. Якщо ж потрібно буде дістатися до підйомників та трас, то там щодня курсують автобуси, які заїжджають у села та підбирають туристів. 

 

Те саме стосується і сувенірів — якщо заїхати на сувенірний ринок у Ворохті або в будь-якому іншому селищі поблизу, можна придбати подарунки для близьких за адекватною ціною. Водночас сам Буковель таким похвалитися не може, там подарунки ручної роботи мають вартість набагато вищі. Якщо ви хочете дізнатися певні подробиці про умови проживання в готелях або про те, чим можна зайнятися в окрузі: Не читайте відгук про “Ribas Hotel Karpaty”, а спілкуйтеся з реальними клієнтами в Ask.Direct. Це чат-бот, який працює в популярних месенджерах (Telegram, Messenger і Viber), де вас пов'язують з реальною людиною, яка відпочивала в Буковелі і знає відповіді на питання, що вас цікавлять. 

Це дуже зручно, тому що вам не потрібно годинами шукати відповідь на своє запитання серед сотень відгуків. Достатньо лише поставити конкретні питання та отримати на них відповіді. Можна надати запит в Ask.Direct на певний готель, який ви придивилися. Бот зв'яже вас із реальним гостем цього готелю, який у подробицях розповість про те, що вас цікавить. Іноді в загальних відгуках люди втрачають деякі дрібниці, які можуть бути важливими при виборі готелю.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ