Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Cкоро львів’яни побачать спільні акції НРУ та УНП – Ярослав Кендзьор

«Скоро у львів’ян буде можливість побачити спільні акції Народного руху України та Української народної партії», – про це в коментарі «Гал-info» повідомив народний депутат Ярослав Кендзьор.

«Вчора відбулася подія, яка вартує уваги українського суспільства, – засідання двох керівних органів УНП та НРУ і підписання Декларації про відновлення організаційної єдності НРУ та УНП та об‘єднання всіх національно-демократичних сил України», – зазначив Ярослав Кендзьор.
На думку народного депутата, до такого рішення керівників цих партій підштовхнула сьогоднішня ситуація в Україні, коли до влади повернулися кримінальні політичні сили, які безцеремонно руйнують українську державу. Цей об‘єднавчий крок є логічним і вкрай необхідним.
За словами Ярослава Кендзьора, у Декларації зазначається мета цього об‘єднання. Водночас пропонується обом партіям проводити спільні політичні акції. Планується створити спільні об‘єднані фракції у представницьких органах в регіонах, районах та областях. Тобто максимально узгоджувати свої позиції та свою діяльність.
Нагадаємо, що голова Народного руху Борис Тарасюк і голова Української народної партії Юрій Костенко 20 грудня підписали Декларацію про відновлення організаційної єдності НРУ та УНП та об’єднання всіх національно-демократичних сил України.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ