Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Cьогодні очікується заява про відставку Райкконена з Ferrari

Майбутнє Кімі Райкконена було одним із головних питань цього року, і схоже, що незабаром воно буде остаточно вирішене. Про це повідомило видання Motorsport.
Кімі Райкконен

Попри те, що фін проводить свій найкращий сезон у Формулі 1 після повернення до Ferrari, новий президент італійської компанії Джон Елканн, судячи з усього, повідомив Кімі, що команда більше не потребує його послуг.

Фінські ЗМІ повідомляють, що останнім аргументом на користь звільнення Райкконена стало те, що він не зміг виграти Гран Прі Італії минулого вікенду, де стартував із поулу - за присутності Елканна й інших членів керівництва Ferrari команда програла в Монці на очах своїх вболівальників принциповим суперникам із Mercedes.

Екс-пілот Ф1 Міка Сало розповів фінським медіа: «Наскільки мені відомо, Кімі Райкконен дізнався в Монці, що він не буде пілотувати Ferrari у 2019 році, чому вони досі не оголосять про це?»

Sky Italia повідомила, що сьогодні в Маранелло відбудеться зустріч керівництва Ferrari, після чого має бути оголошено нового гонщика команди.

Очікується, що ним стане дебютант Формули 1 Шарль Леклер, який наразі виступає у складі Sauber.

20-річний монегаск цього року п’ять разів фінішував в очковій зоні із найкращим результатом – шостим місцем на Гран Прі Азербайджану.

Підписання Леклера також було бажанням попереднього президента Ferrari Серджо Маркіонне, який пішов із життя у липні.

Motorsport

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ