Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Cтартувала реєстрація на регіональний етап Всеукраїнського форуму взаємодії та розвитку

З 16 березня по 21 квітня 2021 року учасники з усіх регіонів України та понад 500 спікерів об’єднаються разом на одній платформі для проведення VII Всеукраїнського форуму взаємодії та розвитку. Про це повідомили Гал-інфо у пресслужбі ЛОДА.

Форум відбудеться онлайн за допомогою платформи Zoom та Facebook-трансляцій, що дозволить презентувати ініціативи з найвіддаленіших куточків країни. Запис виступів буде доступний на Facebook-сторінці організаторів для всіх охочих.

Організатори заходу: Всеукраїнський молодіжний рух "Let’sdoitUkraine", відомий проведенням Всесвітнього дня прибирання "WorldCleanupDay", за підтримки Міністерства молоді та спорту України, Всеукраїнського молодіжного центру та Національної молодіжної ради України.

"Всеукраїнський форум взаємодії та розвитку" реалізується сім років поспіль. У 2020 році набув онлайн формату та розширив свої горизонти, об’єднавши 500 спікерів з 24 регіонів та охопивши понад 250 000 користувачів у Facebook.

До участі у заході запрошуються представники органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, місцевих та закордонних інститутів громадянського суспільства, активісти молодіжного громадського руху, бізнесу та засобів масової інформації, волонтери, лідери учнівського і студентського самоврядування, благодійники, донори.

 "Громада, влада, бізнес та медіа зберуться разом. Двері форуму відкриті для всіх, хто бажає обговорити соціальні активності в регіонах, привернути увагу до сталого розвитку, волонтерського руху та презентувати проєкти 2021 року. Учасники зможуть представити свою діяльність, обмінятися досвідом, знайти партнерів для спільної реалізації заходів, залучення експертів з інших організацій.Форум Взаємодії та Розвитку об’єднує владу, бізнес, громадські організації, ЗМІ та усіх інших активістів задля того, щоб усі ми, у майбутньому, стали друзями та партнерами, обмінялись досвідом та реалізовували суспільно-корисні проекти разом!" – зазначила координатор Всеукраїнського молодіжного руху "Let’sDoItUkraine" у Львівській області Політицька Катерина.

Реєстрація на форум доступна за посиланням, додаткова акредитація спікерів за телефоном відповідального координатора обов’язкові.

Деталі про захід та календарний план можна знайти на сайті Let’sDoItUkraine

Контактна особа – координатор Всеукраїнського молодіжного руху "Let’sDoItUkraine" у Львівській області – Політицька Катерина, тел.: +38 (098) 814 75 57.

Довідково:

Минулого року Львівщина стала однією із найчисельніших відвідувачів Форуму та долучилася до організації та проведення наступного етапу проекту –всеукраїнського дня прибирання, яке організовуває Всеукраїнський молодіжний рух "Let’sDoItUkraine". За результатами акції, в області організовано 55 локацій, участь в акції взяло 2350 осіб, загальна кількість зібраного сміття – 44963 кг, відсортованого – 3224 кг.

Детальніше тут.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ