Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ДАІшники закликають міськраду дати хоча б 10 днів на оповіщення водіїв про заборону транспортного руху площею Ринок

 ДАІшники закликають міськраду дати хоча б 10 днів на оповіщення водіїв про заборону транспортного руху площею Ринок. Як наголосив сьогодні, 29 серпня, на нараді заступник начальника обласної ДАІ Ігор Сливка, якщо Державтоінспекція одразу почне штрафувати за проїзд площею Ринок, то слід очікувати масових скарг водіїв на працівників ДАІ.
 «Звичайно, ми вживатимемо всіх заходів, щоб не допустити руху транспорту площею Ринок, однак спочатку треба провести профілактичну роботу, а потім вже вдаватися до адміністративного покарання і штрафувати», — говорить Ігор Сливка.
 За його словами, обласна Державтоінспекція виставить на площу Ринок два пости ДАІ. Однак, оскільки ДАІшників катастрофічно не вистачає і на одне чергування у Львові, як повідомив Сливка, виходить щонайбільше п’ять патрулів, зробити це буде достатньо проблематично. 
 Водіїв, які намагатимуться проїхати площею Ринок, штрафуватимуть на 17 грн — саме такий розмір штрафу, як повідомив Ігор Сливка, передбачено законодавством. Щоправда, як повідомив на нараді заступник міського голови з питань інженерного господарства Василь Жовква, міськрада виноситиме на сесію питання про збільшення розміру штрафу. ДАІ не береться коментувати, наскільки законним є таке рішення міських чиновників і чи мають вони взагалі право збільшувати розміри штрафів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ