Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ДБР під ‘єдналося до Єдиного порталу викривачів корупції

Державне бюро розслідувань під ‘єдналося до Єдиного порталу викривачів корупції, на якому громадяни можуть повідомляти про факти зловживань, свідками яких вони стали.

Єдиний портал повідомлень викривачів був запущений 6 вересня 2023 року Національним агентством з питань запобігання корупції.

Цей спеціальний ресурс забезпечує анонімне надсилання повідомлень у тому числі працівниками організацій щодо корупції в їхніх структурах. Інформація викривачів оперативно надсилається уповноваженим підрозділам чи особам з питань запобігання та виявлення корупції, а також до спеціально уповноваженого суб’єкта у сфері протидії корупції.

Працівники ДБР будуть оперативно перевіряти надіслану на їх адресу інформацію та реагувати на неї в межах діючого законодавства та наданих повноважень.

В ДБР переконані, що тільки професійний та системний підхід при розслідуванні таких зловживань зможе допомогти подолати цю проблему в державі.

На жаль, боротьба з корупцією, не втратила, а набула особливої актуальності під час воєнного стану.
Крім того, працівники ДБР також будуть мати можливість повідомляти на цьому ресурсі про зафіксовані ними факти корупції в установі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ