Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Де поширювати інформацію про здобутки ЗСУ: перелік

Опублікували перелік заборонених режимом Лукашенка телеграм-каналів, де варто розповсюджувати інформацію про поточну інформацію та здобутки Збройних сил України.

Про це у фб написала головна редакторка «Першого каналу соціальних новин» Ольга Булковська, повідомив власкор Гал-інфо.

«Наші воїни мужньо захищають нас від окупантів. Усі свідомі українці і весь притомний світ – у боротьбі. Кожен – як може. Війна – по всіх фронтах. Однак тих, хто радіє «асвабаждєнію» України, і просто різних осіб без мізків у голові, теж вистачає. Окрім того, на певних територіях є й інформаційний вакуум. Тож фронт, де йде боротьба за свідомість, не менш важливий, ніж дипломатичний чи той, де триває пряме збройне протистояння. МИ ЗОБОВ’ЯЗАНІ допомогти», - йдеться у дописі.

Вона опублікувала заборонені диктатором Лукашенком телеграм-канали. Але вони – діють. З них черпають інформацію наші сусіди. І вони мусять знати, як Україна захищає свою незалежність, своє право на майбутнє, свою землю.

«Я прошу долучатися до цих каналів і поширювати нашу інформацію:

  • дані з офіційних джерел про поточну ситуацію на фронтах та здобутки ЗСУ;
  • новини з перевірених українських ресурсів;
  • інформацію про злодіяння окупантів щодо мирного населення України;
  • фото/відео із захопленими у полон «асвабадітєлямі»;
  • фото/відео знищеної техніки та живої сили ворога.

Білорусь має знати, чим та як окутанти платять за хворі амбіції Путіна. І зробити у себе вдома все можливе, аби їхні вояки не загинули за імперські амбіції кремлівського неадеквата», - закликала Ольга Булковська.
Крім того, максимально в усіх інших каналах та соцмережах (у тому числі, використовуючи VPN, в «Однокласніках» та «В контактє») у першу чергу серед білоруських користувачів та їхніх місцевих груп треба поширювати перелічену вище інформацію про дії військових РФ у нашій країні. Хай бачать відео з полоненими та трупами, злочини армії агресора проти людей та силу наших Героїв. Може, хоч ці важкі карди зупинять їх від відправки на смерть своїх військових.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ