Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Делегація Світового банку вивчає використання позики МКП «Львівводоканал»

У Львові перебуває делегація Світового банку, — повідомив сьогодні, 27 червня 2006 року, під час прес-конференції перший заступник голови Львівської міської ради Микола Одуха. За його словами, міжнародна делегація перебуватиме у Львові два дні. Зокрема, вчора представники Світоовго банку зустрілися з керівництвом МКП «Львівводоканалом», а також оглянули будівництво водопроводу на вул. Чернігівській, яке ведеться з великими простоями і будівництво 600 метрів водопроводу ведеться вже більше.

Сьогодні представники Світового банку зустрінуться з депутатським корпусом Львівської міської ради, щоб обговорити питання по структурі позики Світового банку щодо реалізації програми «Вода» та проведення виплат по позиці. Делегація Світового банку також зустрінеться з міським головою Андрієм Садовим. Під час зустрічі, зокрема, обговорять питання про відтермінування освоєння коштів Світового банку, а також можливості відтермінування перших виплат по кредиту.
За словами Миколи Одухи, кошти Світового банку мають бути осовоєні до 31 грудня 2006 року. Однак, як вважає міська влада в останні місяці осені та на початку зими проводити роботи по прокладанню водопровідних мереж є досить проблематично, отож міська влада проситиме у Світового банку щоби перенести частину запланованих робіт в освоєнні цих коштів.
На сьогодні, за словами Миколи Одухи, кошти Світового банку освоєні на 48%.
До складу делегації Світового банку входять куратор МБРР Такао Ікегамі, консультант МБРР Клаус Рінгског, координатор з проектів МБРР Дмитро Крищенко, а також представник Уряду Швеції Ларс Еклунд.
 Нагадаємо, позику Світового банку на програму водозабезпечення Львів має освоїти до 31 грудня 2006 року, а платежі за позикою виплачуються вже з жовтня. Розмір позики близько 12 млн дол. США.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ