Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Демонополізація спиртової галузі – на продаж виставлено перший завод

Регіональне відділення Фонду держмайна України по Вінницькій та Хмельницькій областях опублікувало повідомлення про продаж на електронному аукціоні першого спиртзаводу. Це – Немирівське місце провадження діяльності та зберігання спирту ДП «Укрспирт», що у Вінницькій області.

Стартова ціна об’єкту приватизації - 49 565 714,63 грн. Для того, щоб ознайомитися із деталями лота та подати свою пропозицію на торги, учасники матимуть майже місяць. Торги заплановано на 15 жовтня.

«Ми вчергове підтверджуємо, що є лідерами у малій приватизації. Перший спиртзавод на продаж виставили саме через майданчик Української універсальної біржі. Тож запрошуємо усіх бажаючих ознайомитися із об’єктом приватизації. Хто ж вирішить «поборотися» за спиртзавод, наші менеджери допоможуть повноцінно підготуватися до торгів, як тільки-но розпочнеться період подачі пропозицій. Це перший об’єкт галузі, який виставили на приватизацію, тож конкуренція обіцяє бути неабиякою. А наші кваліфіковані консультації допоможуть учасникам впевнено крокувати до перемоги», - коментує директор Української універсальної біржі Сергій Гладкий.

Нагадаємо, що закон про демонополізацію спиртової галузі був розробленй та ухвалений наприкінці 2019 року. А вже з липня 2020 року в Україні приватні підприємства можуть отримати ліцензію на виробництво спирту.

Довідка:

Українська універсальна біржа заснована у 1997 році, є електронним майданчиком Прозорро (публічні закупівлі), Прозорро.Продажі, проводить біржові аукціони по необробленій деревині, податковій заставі, сільськогосподарській продукції, енергоресурсам, Малої приватизації, ФГВФО та має розгалужену мережу філіалів по всій Україні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ