Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Департамент охорони здоров'я віддасть майже 7 млн грн «Профімед-Сервіс»

У межах спільного зі Світовим банком проекту МОЗ України "Поліпшення охорони здоров'я на службі у людей" субпроекту "Онкопревенція та впровадження ефективних протипухлиних технологій" департамент охорони здоров'я Львівської ОДА визначив переможця по пакету закупівлі № ICB 4.1.8 Лот №1 «Обладнання для інвазивних методів обстеження та лікування в онкоцентрі».

Відтак, у межах цієї закупівлі придбають 5 блоків електрохірургічних для Львівського державного онкологічного регіонального лікувально-діагностичного центру.

Договір присуджено компанії ТзОВ «Профімед-Сервіс», м. Київ. Назва пакету закупівель: "Обладнання для інвазивних методів обстеження та лікування в онкоцентрі". Термін виконання контракту: 2017 - 2018 р.р.

Ціна пропозиції, оцінена ціна пропозиції та ціна договору - усе збіглося: 6 971 904,67 грн.

Відхилено претендент: ТзОВ «Медінтекс», м Київ. Ціна пропозиції тут була: 5 607 040,00 грн. Причина відхилення: невідповідність вимогам технічної специфікації тендерної документації.

Спільний зі Світовим банком проект МОЗ України «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей» спрямований на підтримку реформування системи охорони здоров’я та націлений на досягнення трьох основних завдань: боротьбу з неінфекційними захворюваннями, з акцентом на профілактику; поліпшення якості та ефективності медичної допомоги; оптимізацію та реструктуризацію лікарень і амбулаторних послуг вторинного рівня.

Проект реалізовується у 2015-2020 роках у 8-ми областях України: Волинській, Вінницькій, Дніпропетровській, Запорізькій, Закарпатській, Полтавській, Рівненській та Львівській областях.

У Львівській області субпроект “Онкопревенція та впровадження ефективних протипухлинних технологій” спрямований на покращення стану здоров’я жіночого населення Львівської області у сфері протидії злоякісним новоутворенням.

Закупівлі субпроекту проводяться за правилами Міжнародного банку реконструкції та розвитку за кошти позики “Проект Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей” уряду України та МБРР № 8475-UA.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ