Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Депутат Горинь вважає, що програв не голова Сеник, а Львівська обласна рада

Призначення головою бюджетної комісії Львівської обласної ради Ростислава Бондаренка не є поразкою Мирослава Сеника, це поразка Львівської обласної ради. Замість того, щоб створювати конструктив, депутати пішли на порушення законодавства, оскільки вносити кандидатуру голови постійної комісії має право тільки голова ради. Про це «Гал-інфо» сьогодні, 10 липня, заявив депутат Львівської обласної ради Микола Горинь.
За його словами, кілька людей за спиною голови облради намагалися вирішити свої питання. «Ні для кого не було таємницею, що депутати Дубневич, Коваль, Буба ведуть переговори з Бондаренком про призначення його на посаду голови бюджетної комісії. Мені незрозуміло, для чого було поспішати із цим призначенням, оскільки можна було призначити Бондаренка у пакеті із заступниками голови облради, що й пропонував голова Мирослав Сеник. Але комусь затьмарилось в голові», – зазначив Микола Горинь.

Як зазначив депутат, не зрозуміло, як Ростислав Бондаренко буде працювати з Мирославом Сеником. Адже Бондаренко, ставши головою комісії, буде працювати в апараті Львівської обласної ради, яким керує Сеник.

Також Микола Горинь повідомив, що остаточної домовленості з прізвищами про призначення заступників голови облради та голови бюджетної комісії не було, йшлося про певний консенсус, коли одночасно призначаються заступники і голова комісії.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ