Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Депутат Верховної ради прокоментував аферу з електронним квитком у Львові

Депутат Верховної ради України від "Європейської солідарності" Олег Синютка, зазначив, що впровадження електронного квитка у Львові перетворилось на аферу на мільйони.

Депутат Верховної Ради України Олег Синютка у своєму дописі у Facebook розкритикував впровадження електронного квитка "Леокарт" у Львові. Він стверджує, що цей проект, який коштував мільйони гривень, не виправдав сподівань мешканців міста.

Зокрема, Синютка зазначає, що ціна проїзду зросте майже вдвічі до 15-20 грн замість обіцяної стабільності. Графіки руху громадського транспорту досі порушуються, а перевізники не несуть за це жодної відповідальності. Також він стверджує, що 11 млн євро кредитних та мільйони бюджетних коштів - "розсмоктались" і тепер мали б бути предметом пошуку антикорупційних органів".

На думку Олега Синютки, "Леокарт" насправді є лише куском пластику за завищеною ціною 71 грн. Він дозволяє обраній мерією компанії розпоряджатися величезними сумами попередньої оплати пасажирів. У підсумку кожен мешканець Львова втратить через цю аферу не менше 600 грн.

Отже, на думку Олега Синютки, проєкт "Леокарт" замість спрощення та покращення системи громадського транспорту Львова лише погіршив ситуацію. Він звинувачує мерію у корупції та зловживаннях, які коштують сотні мільйонів гривень звичайним мешканцям міста.

"Громадський транспорт так і не став комфортним засобом пересування, незважаючи на сотні мільйонів вкладених бюджетних коштів і проблеми паркування особистого автомобіля мешканця міста", - зазначив Синютка.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ