Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Депутат зі "Слуги народу" обізвав журналістку "тупою вівцею"

Представник партії "Слуга народу" Максим Бужанський назвав журналістку видання "Новое время" Ольгу Духнич "тупою вівцею". Так нардеп відреагував на її репліку про нього в інтерв'ю з лідером партії Дмитром Разумковим.

Під час інтерв’ю з лідером "Слуги народу" Дмитром Разумковим Духнич сказала, що Бужанський "ностальгує за СРСР і часами Віктора Януковича". 

"Чергова тупа вівця, що представляється журналісткою одіозного ЗМІ НВ, в інтерв'ю з представником "Слуги народу" заявила, що я ностальгую за СРСР і "часами Януковича". Розумію, що деякі колеги занадто стримані, щоб називати речі своїми іменами, тому прийду їм на допомогу. Тупа вівця з одіозного ЗМІ", – написав  Бужанський у Telegram.

Журналістка Ольга Духник у Facebook написала, що Бужанському варто вибачитись перед виданням "Новое время", а сама про себе сказала, що "я не глупая овца, я до біса розумна жінка и это правда очень смешно". 

Однопартієць Бужанського Давід Арахамія, який також є секретарем Національної інвестиційної ради, в коментарях у Facebook, написав, що справжнім маркером депутатів "Слуги народу" буде їх голосування. 


 

Нагадаємо, що Максим Бужанський відомий своїми постами у Facebook, де висловлює щире співчуття за часами Януковича та Радянського Союзу. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ