Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Депутатів ЛМР, посадових осіб та комунальників відправлять на навчання за бюджетні кошти

Програму навчання посадових осіб, депутатів та працівників комунальних підприємств, установ та закладів Львівської міської ради на 2020 рік розглянуть 26 грудня на сесї ЛМР.
Ілюстративне фото. Автор: Steven S.

Програма навчання посадових осіб, депутатів та працівників комунальних підприємств, установ та закладів Львівської міської ради на 2020 рік розроблена відповідно до Законів України “Про місцеве самоврядування в Україні“, “Про службу в органах місцевого самоврядування в Україні“.

Зокрема Програмую буде передбачене забезпечення можливості вивчення іноземних мов для всіх категорій посадових осіб, депутатів та працівників комунальних підприємств, установ та закладів Львівської міської ради, а також покращення навиків володіння персональним комп’ютером та пакетом офісних програм і організація навчань з розвитку лідерських якостей.

Як зазначено в Програмі, у разі відсутності у депутата можливості прийняти участь у навчаннях згідно з цією Програмою він може скерувати для участі у навчанні одного зі своїх помічників-консультантів.

Фінансове забезпечення Програми здійснюється за рахунок коштів, передбачених у міському бюджеті м. Львова на поточний бюджетний період.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ