Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Депутати Львова підтримали петицію щодо реконструкції Палацу спорту “Україна“

Відразу дві протилежні електронні петиції розглянули депутати ЛМР під час сесії: електронну петиції “Провести реконструкцію Палацу спорту “Україна“ на вул. Мельника, 18“ та петицію “«НІ!» - забудові 100-річних грунтових кортів на Мельника, 18“. Про це йдеться у повідомленні на Інформаційному порталі депутатів ЛМР.

Начальник управління «Секретаріат ради» ЛМР Юрій Лукашевський повідомив, що автором першої петиції є Олексій Кузьмічов,і 10 червня петиція набрала необхідних 500 голосів на свою підтримку.

Автором другої петиції  «НІ!» - забудові 100-річних грунтових кортів на Мельника, 18!“ є Руслана Шпік. Петиція набрала 500 голосів на підтримку 14 червня.

Депутати більшістю голосів підтримали першу електронну петицію. Згідно з цією петицією, виконавчому органу міської ради, визначеному Львівським міським головою, доручено до наступного пленарного засідання підготувати дорожню карту щодо вирішення питань, порушених електронною петицією.

У цій петиції представники громадськості та професійного тенісу просять депутатів  підтримати проект реконструкції Палацу спорту "Україна", що на вул. Мельника, 18 за умови збереження та оновлення тренувальної бази для розвитку спорту.

«На нашу думку, запропонований ТзОВ "Палац спорту Україна" проект, який передбачає спорудження шести сучасних критих кортів, має здійснюватися виключно за супроводу фахівців Федерації тенісу України, аби спортсмени отримали майданчик для тренувань у зимовий період та проведення статусних змагань. Відтак, оновлені криті корти мають відповідати усім міжнародним стандартам. Також спортивний комплекс має стати доступним для дітей та спортсменів з соціально вразливих категорій населення. Вимогу просимо підтвердити відповідним меморандумом між ТзОВ "Палац спорту Україна", Львівською міською радою, Федерацією тенісу України», - зазначено у петиції.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ