Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Палац спорту на вул. Мельника хочуть повернути у державну власність

Прокуратура звернулась до суду з метою повернення державі «Палацу спорту «Україна» у Львові вартістю більше 10 млн грн. Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Ухвалою Господарського суду Львівської області 4 травня цього року відкрито провадження у справі за позовом керівника Львівської місцевої прокуратури №3 про витребування з чужого незаконного володіння будівлі  «Палацу спорту «Україна», що  на вул. Мельника,18 у Львові.

Позов поданий в інтересах Фонду державного майна України до ТОВ «Палац спорту «Україна», Обласного комунального підприємства Львівської обласної ради «Бюро технічної інвентаризації та експертної оцінки», Реєстраційної служби Львівського міського управління юстиції, за участю третьої особи  на стороні відповідача - Об’єднання профспілок Львівщини.

Прокуратура вимагає визнати недійсною документацію про право власності  на будівлю за згаданим товариством і повернути державі   Палац спорту, загальна площа якого 8,5 тис м кв, а вартість – більше 10 млн грн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ