Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Депутати ВР проголосують хіба за складання повноважень Юлії Тимошенко і ще доброго десятку БЮТу, а решту залишать — Ярослав Кендзьор

 Народний депутат України Ярослав Кендзьор переконаний, що заяви Юлії Тимошенко про складання депутатським мандатів БЮТівцями є чистої води демагогією.

«Юлія Володимирівна добре знає закони України. Щоб скласти депутатські повноваження, депутату необхідно написати заяву, і щоб Верховна Рада проголосувала за позбавлення мандату, таку процедуру треба пройти стосовно кожного депутата, котрий хоче позбутися своїх депутатських повноважень», — зазначив «Гал-info» Ярослав Кендзьор.
«Це звичайнісінька дурня та демагогія, пересічний громадянин не знає Конституції і вважає, що пані Тимошенко здатна на таку «самопожертву», — зазначив Ярослав Кендзьор. «Представники антикризової коаліції ніколи не проголосують за складення повноважень 150 депутатів ВР окремо за кожного, депутати ВР проголосують хіба за складення повноважень Юлії Тимошенко і ще доброго десятку БЮТу,  а решту 130 залишать», — припустив Ярослав Кендзьор.
Нагадаємо, сьогодні депутати фракції БЮТ у Верховній Раді заявили про можливість складання депутатських мандатів з вимогою розпустити парламент.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ