Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Депутати Жовківської міської ради провели сесійне засідання без участі міського голови

22 березня 2006 року відбулася сесія Жовківської міської ради на вимогу 26 з 33 депутатів без участі міського голови, який перебуває у відпустці, — про це повідомили в Управлінні внутрішньої політики Львівської облдержадміністрації. Голова міської ради Петро Вихопень запланував провести сесію 29 березня, натомість депутати вирішили провести сесію самостійно, звинувативши голову в ігноруванні депутатів та проблем міста.
Засідання сесії провела секретар міської ради А.Химиця. Кандидат на посаду міського голови від блоку „Наша Україна”, чинний депутат міської ради Антон Харук з метою недопущення компроментації депутатів запропонував вилучити з порядку денного питання виділення земельних ділянок, на які претендують депутати.
На сесії розглянуто звернення районної ради щодо визначення місця для пам’ятника Т.Шевченкові і погоджено його розташування на місці втраченого кварталу на площі Вічевій.
Це рішення негативно оцінив керівник ДІАЗу Михайло Кубай. Також депутати погодили місце розташування пам’ятника афганцям та прийняли рішення про надання допомоги на його встановлення. Депутати задовольнили заяви мешканців міста на виділення земельних ділянок.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ