Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Держкіно заборонило серіал «Я дарую тобі щастя»

Сьогодні, 10 листопада відбулося засідання Експертної комісії з питань розповсюдження і демонстрування фільмів при Держкіно щодо телесеріалу «Я дарую тобі щастя» стосовно дотримання вимог законодавства України у сфері кінематографії, повідомили в Держкіно.

Запрошені до участі у засіданні Експертної комісії представники ТОВ «ЕЙБІСІ ФІЛЬМ УКРАЇНА» визнали неточність у раніше поданих до Держкіно документах та надали роз’яснення і додаткові документи щодо країн-виробників т/серіалу «Я дарую тобі щастя» (реж. Кокорін С.).

Статтею 15 Закону України «Про кінематографію» регламентовано перелік підстав щодо відмови у видачі державного посвідчення на право розповсюдження і демонстрування фільмів, а також анулювання та скасування державної реєстрації, в тому числі у разі виявлення в документах, поданих суб'єктом кінематографії, недостовірних відомостей.

У зв’язку з вищевикладеним Держкіно України анулювало державне посвідчення на право розповсюдження і демонстрування та скасувало державну реєстрацію т/серіалу «Я дарую тобі щастя».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ