Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Держкомтелерадіо ініціюватиме переформатування діяльності Укртелерадіопресінституту

Колегія Держкомтелерадіо обговорила стан виконання навчального плану підвищення кваліфікації працівників засобів масової інформації в Укртелерадіопресінституті за 2016-2017 навчальний рік.

Як зазначив ректор Укртелерадіопресінституту Сергій Правденко, за звітний період число осіб, які підвищили кваліфікацію за всіма формами навчання, склало 469 осіб (з відривом від виробництва – 421 осіб, без відриву від виробництва – 48 осіб). Згідно з договорами (на платній основі) навчалося 28 осіб.

Члени колегії висловились за необхідність модернізації (як технічної, так і змістовної) навчального процесу, залучення до участі у навчальних заходах європейських партнерів у галузі медіа, членів Наглядової ради ПАТ «НСТУ» та представників медіа спільноти. Наголошувалось, що підготовка навчального плану має базуватися на корисності для споживача, практичності застосування набутих знань і навичок. Тематику семінарів, курсів слід узгоджувати із Суспільним мовником, друкованими засобами масової інформації.

«Держкомтелерадіо неодноразово надавав рекомендації Укртелерадіопресінтитуту щодо покращення навчального процесу, тому ініціюватиме впровадження конкретної програми переформатування навчальної діяльності закладу», - зазначив Голова Держкомтелерадіо Олег Наливайко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ