Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Держпродспоживслужба попереджає про небезпечне солодковершкове масло

Як повідомили у Жовківському відділі Львівського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби, в обігу з'явилось солодковершкове масло сумнівного походження та якості.

Згідно зі зверненнями споживачів, в обігу з’явилось масло солодковершкове 73% жирності неналежної якості виробництва  ТОВ “Пустомитівський молокозавод”, що розташований за адресою: вулиця Л.Українки, 85, село Пустомити, Гощанський район, Рівненська область. 

В Держпродспоживслужбі зазначили, що даний виробник не отримував експлуатаційного дозволу на здійснення діяльності з виробництва і зберігання харчової продукції та на даний час не проводить діяльності за вказаною в маркуванні адресою, тобто даний харчовий продукт є невстановленого походження і може спричинити загрозу для здоров’я і життя споживачів.

"Просимо вас відмовитись від споживання масла солодковершкового 73% жирності виробництва ТОВ "Пустомитівський молокозавод”, (вулиця Л.Українки, 85, село Пустомити, Гощанський район, Рівненська область).

У разі виявлення цієї продукції, просимо вжити заходи щодо вилучення її з обігу згідно із Законом України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів" та інформувати Жовківський відділ Львівського  районного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області за адресою вулиця Дорошенка, 13, місто Жовква Львівського району Львівської області, тел. 03252 2-11-64, електронна скринька: [email protected]", - зокрема зазначено в повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ