Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Дев‘ять львівських борчинь готуються до півфіналу чемпіонату України

На чемпіонаті України з вільної боротьби у Харкові вже відбулись зважування, жеребкування та попередні сутички у всіх вагових категоріях. Відтак, 9 представниць Львівщини за їх підсумками потрапили до півфіналу. Про це повідомили Гал-інфо у пресслужбі Управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА.
Фото Управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА

Зокрема, за вихід до фіналу у ваговій категорії 50 кг змагатимуться одразу дві львів‘янки: Оксана Лівач та Богдана Ящук. Обидві спортсменки – вихованки Львівської школи вищої спортивної майстерності.

У ваговій категорії 55 кг у півфіналі виступить вихованка Львівського фахового коледжу спорту Олександра Хоменець та спортсменка СДЮШОР «Спартаківець» Христина-Зоряна Демко.

Представниця Львівської школи вищої спортивної майстерності Тетяна Кіт за вихід до фіналу боротиметься у ваговій категорії 57 кг.

Юлія Ткач, представниця Львівської школи вищої спортивної майстерності, змагатиметься у ваговій категорії 62 кг.

Манола Скобелська готується до боротьби за вихід у фінал у ваговій категорії 65 кг. Вона вихованка Львівського фахового коледжу спорту.

У вазі 68 кг за вихід до фіналу поборються Оксана Чудик із Львівського фахового коледжу та Алла Черкасова зі Школи вищої спортивної майстерності.

Нагадаємо, на Чемпіонат України з вільної боротьби Управління фізичної культури та спорту відрядило 18 спортсменок.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ