Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У справі про розкрадання лісу допитають Анатолія Дейнеку

Начальника управління Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства Анатолія Дейнеку допитають у справі викритої організованої злочинної групи, яка налагодила бізнес із незаконного експорту деревини на загальну суму 30 млн грн. Про це сьогодні, 5 серпня, під час прес-конференції розповів прокурор Львівщини Юрій Квятківський.
Нагадаємо, що вказана схема, за даними прокуратури, була організована посадовою особою Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства. До складу злочинної групи входили працівник Державної фітокарантинної служби, колишній працівник Галицької районної адміністрації, банківські працівники, адвокат, три керівники приватних підприємств та три мешканці Волинської області.

Додамо, що сьогодні, 5 серпня, пройшли масові обшуки.

На Львівщині затримали посадовців, які налагодили бізнес із незаконного експорту деревини на 30 млн грн

На запитання журналістів, чи буде допитаний керівник управління Анатолій Дейнека, прокурор повідомив: «Ми перевіряємо всіх, хто причетний до цієї оборудки, якщо нами викритий його підлеглий, то керівник також буде допитаний у цьому провадженні».

Прокурор Львівщини зазначив, що на сьогодні є питання не лише до керівника відділу, якого затримали, але й в цілому до керівництва управління.

Прокуратура ловить «рибу» в лісі: на Львівщині десять обшуків

Нагадаємо, як повідомляло Гал-інфо, 22 липня, на Львівщині працівники прокуратури та управління захисту економіки провели більше як десять обшуків. Зокрема, у трьох директорів лісопідприємств, трьох лісничих та чотирьох майстрів лісу, причетних до системних незаконних порубок та розкрадання лісу

Юрій Квятківський повідомив, що по попередньо затриманих посадовцях, а це два керівника  Турківського «Галсільлісу», які налагодили схему незаконних вирубок, а також відносно лісничого та двох майстрів лісу Буського лісового господарства за незаконну вирубку 145 дерев дубу, обвинувальні акти щодо допущення службового недбальства вже скеровані до суду.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ